Een overwachte afloop?

Door Erkens op zondag 22 november 2009 17:41 - Reacties (18)
Categorieën: Auto, Nissan Almera, Skoda Yeti, Views: 7.870

Zoals diegene weten die mijn blog het afgelopen jaar hebben gevolgd is mijn auto geplaagd met telkens weer hetzelfde probleem. En gelukkig voor mij viel het allemaal onder de standaard BOVAG aankoopgarantie. Maar toen het onlangs weer fout ging was de maat vol.

Anyway, ze hebben contact gezocht met een andere Nissan dealer, namelijk die in Emmeloord (de andere keren hadden ze de dealer uit Almere om advies gevraagd) en deze kwam het probleem bekend voor. Het bleek om een of andere fout te zijn in de bekabeling welke in 2006 in een Nissan Bulletin heeft gestaan als bekend probleem met de Almera en de Almera Tino.
Ze hebben nu dus het stukje kabel vervangen en ze zijn er letterlijk 100% van overtuigd dat het probleem opgelost is, echter ze kwamen wel met een voorstel om de auto in te ruilen tegen een andere. Ze kwamen aanzetten met een Toyota Corolla uit 2002 met ruim 120k op de teller. Niet echt een gelijkwaardig alternatief voor mijn Nissan Almera uit 2003 met pas 83k op de teller.

Lees verder »

Het ging goed, totdat..

Door Erkens op donderdag 12 november 2009 08:24 - Reacties (16)
Categorieën: Auto, Nissan Almera, Views: 6.610

Het ging best wel goed met mijn auto sinds dat ze "het defect" hadden opgelost. Mijn radio hebben ze terug geplaatst en alles ging goed. *O*

Uiteraard ben ik in tussen tijd veel te vinden geweest op de diverse sites van autoaanbieders en vergelijkingsites etc etc. Maar het leek er op alsof de startproblemen van mijn auto verdwenen waren, maar aangezien vertrouwen in een auto toch nog een grote stap bleef ik toch sceptisch. En terecht...

Lees verder »

Auto terug: maar hoelang nog?

Door Erkens op vrijdag 9 oktober 2009 11:20 - Reacties (18)
Categorieën: Auto, Nissan Almera, Views: 5.749

Voor de mensen die mijn blog volgen weten dat mijn auto een "klein" probleempje heeft. En aangezien er door diverse mensen is gevraagd hoe het nu met mijn auto is afgelopen toch maar weer een blogpost.

Toyota AygoOm te beginnen moet ik zeggen dat zo'n Aygo (die ik als leenauto kreeg) niks voor mij is. Zeker niet als je langere stukken moet rijden. Zo moest ik begin september eerst naar Schiedam om wat te brengen/halen en daarna moest ik door naar Friesland, en nee dan is het geen pretje om in zo'n klein ding te moeten rijden wat een hoop herrie maakt en je bagage totaal niet past. Ik moest de achterbank platgooien om een simpel kratje mee te kunnen nemen 8)7 In totaal heb ik met deze auto een kleine 2000 kilometer gereden.

Lees verder »

Laatste kans

Door Erkens op maandag 31 augustus 2009 23:36 - Reacties (10)
Categorieën: Auto, Nissan Almera, Views: 6.313

Goed, nadat mijn auto weer problemen gaf stond ik maandagochtend direct om 8 uur bij de Toyota dealer op de stoep. De man van de receptie zag mij al aan komen lopen en keek verbaasd en schudde licht zijn hoofd.

Lees verder »

Ik word echt moe van deze auto...

Door Erkens op zaterdag 29 augustus 2009 16:59 - Reacties (26)
Categorieën: Auto, Nissan Almera, Views: 8.046

Ik weet het niet meer hoor, ik wordt echt gek van mijn auto. Denk je eindelijk dat het startprobleem helemaal is opgelost, dan kom je er achter dat het dus toch niet zo is :(

Ik moest vandaag even naar het winkelcentrum en lui als ik ben ga ik met de auto :P Ik parkeer in de parkeergarage en ben na enige tijd weer terug en start mijn auto.... Althans dat was de bedoeling :/

Lees verder »